Produse
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Informatii
Curs valutar
Marci produse

Bonus persoane juridice


Pentru ca apreciem colaborarea dumneavoastra,  cu NOI ,"STIMATI CLIENTI", va informam ca oferim suplimentar /permanent un BONUS de APRECIERE (inclusiv pentru, non retur produse) a relatiei comerciale pe care o aveti cu NOI.
 
Pentru o minima informare a dumneavoastra,in urma unor contracte/conventii/etc...,va putem oferi conditii comerciale aproximativ similare cu cele pe care le avem de la furnizorii NOSTRI.
 
 
Ca de exemplu, periodic,
(la intervale ,pe care vi le vom coumunica direct ,dupa inregistrare pe site) ,
puteti beneficia de un bonus procentual (reducere comerciala), rezultand ca o valoare, din  cumularea comenzilor dumneavoastra catre noi, efectuate ,si livrate ,precum si inclusiv si exclusiv incasate de NOI,
(sau in urma altor calcule/calculatii stabilite de comun acord) in relatia comerciala cu Dumneavoastra (posibil acceptabil si alte situatii propuse de dumneavoastra clientul).
 
Valoarea acestui bonus va fi calculata de NOI, si va vom comunica cuantumul bonusului acumulat NUMAI la solicitarea expresa ,verificabila conform procedurilor noastre, direct catre imputernicit, dupa verificarea/validarea datelor dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site.
 
Intreg Bonusul ,sau partial ,va va fi livrat la termenul/adresa/etc... solicitate de dumneavoastra ,sub forma de produse,in limita stocului si la preturile afisate pe site la momentul livrarii/ in urma solicitarii/ si /sau validarii bonusului , inclusiv in limita ariei noastre de gratuitate de livrare.
 
 
 
 
 
 

 
spacer
Website detinut de GECOS TOTAL GRUP S.R.L., CIF: 18601208, Reg.Com: J40/6625/2006